Naches aflevering 1-12

Aflevering 1: Moshe en Marian Lewkowitz

De eerste aflevering van Naches doet de titel eer aan. Moshé en Marian Lewkowitz hebben plezier met bridgen en muziek. Ze genieten ook van elkaar, maar niet helemaal op een manier zoals je die verwacht.
Uitzending: 1 juli 2018

Aflevering 2: Duffy Fishbain

Duffy Fishbain komt voor haar opleiding in Parijs terecht om zoete broodjes te bakken. Via de stad van de liefde belandt ze in Gorinchem, waar ze haar zoete inval begint. Deze power-woman uit Israël werkt dag en nacht en komt tot ontspaning met een loodzware hobby.
Uitzending: 8 juli 2018

Aflevering 3: Martin & Sharon Colmans

Zijn vader was een koopman en Martin heeft nu zelf een winkel met rariteiten. Hij draagt de zaak binnenkort over aan zijn zoon Sharon, die een nóg betere koopman blijkt te zijn. De kinderen van Sharon hebben echter hele andere plannen voor de toekomst.
Uitzending: 15 juli 2018

Aflevering 4: Asher Omisi

Asher Omisi komt uit Jemen en heeft decennia lang een diner-chantant restaurant in Schiedam gehad. In Israël zat hij in het leger en bedacht daar een liedje over de liefde met de titel: Mooie Nacht.
Uitzending: 22 juli 2018

Aflevering 5: Esther Erwteman

Esther Erwteman is haar droom achterna gegaan. Ze heeft een manier gevonden om mensen bij elkaar te brengen en gezelligheid te bieden. Ze snoept daar zelf ook van mee en geeft dat door aan haar dochter, die niet altijd even goed naar haar moeder luistert.
Uitzending: 29 juli 2018

Aflevering 6: Saskia Weishut

Saskia Weishut is niet zomaar een oude oma met een naaimachine. Vandaag (5-8-2018) viert ze haar tachtigste verjaardag en laat verschillende technieken zien, waarmee ze de kijker afleidt van de zorgen van morgen, zo vlak voor het slapen gaan.
Uitzending: 5 augustus 2018

Aflevering 7: Noam Vazana

Noam Vazana is een professionele artieste. Ze treedt op over de hele wereld en heeft alles in zich om door te breken naar het grote publiek, maar wat niet veel mensen weten is dat ze ook vrolijke popliedjes maakt met een zangkoor.
Uitzending: 12 augustus 2018

Aflevering 8: Simone Cohen de Lara

Simone Cohen de Lara is uitvaart begeleidster. Ze verzorgt de doden en geeft op haar eigenzinnige manier kleur aan de dag dat mensen afscheid nemen van hun dierbare. Ze doet dat samen met haar partner, die ook brandweerman is en het is niet zo vreemd dat ze tevreden klanten hebben.
Uitzending: 19 augustus 2018

Aflevering 9: Gideon Italiaander

Gideon Italiaander is vooral in Amsterdam een bekende naam als je op zoek bent naar spullen waarvan je nog niet wist dat je ze goed kunt gebruiken. Of als je met weinig budget een trouwjurk, een linker-skihandschoen of een fles parfum wilt kopen. We zien bij hem thuis wat hij met de mooiste spullen doet.
Uitzending: 26 augustus 2018

Aflevering 10: Eddy Robles

Eddy Robles is een joodse vrijmetselaar uit Suriname. Het is maar goed dat hij op tv is, want op de radio zou je een heel ander beeld van hem krijgen. Hij is getrouwd met een moslima en ook zij is mooi om naar te kijken. Samen vormen ze het levende sprookje, waardoor je met een gerust hart kunt gaan slapen.
Uitzending: 2 september 2018

Aflevering 11: Rotem Nir

Rotem Nir heeft in het leger Krav Maga geleerd; een verdedigingskunst die zijn oorsprong heeft in Hongarije en verder is ontwikkeld in Israël. Ze studeerde rechten en werd advocate, maar verruilde het kantoor voor een meer spirituele wereld. Tegenwoordig inspireert ze jong en oud om voor zichzelf op te komen en zichzelf te verdedigen.
Uitzending: 9 september 2018

Aflevering 12: Niki Jacobs

Niki Jacobs vertolkt het Jiddische lied. Ze geeft een persoonlijke touch aan bestaande popliedjes zoals Jolene, die volgens haar een nóg diepere betekenis krijgen door ze te zingen in de taal van drama en poëzie. Ze is ook gewoon een beetje verslaafd aan taal in het algemeen, wat blijkt uit een niet alledaagse bezigheid.
Uitzending: 16 september 2018